mcon

Om Mcon


Mcon är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling. Vi arbetar med allt från kravspecificering, rådgivning och systemdesign till konstruktion av kompletta systemlösningar. Mcon startade våren 2002 med erfarna konsulter med både akademisk utbildning och flerårig erfarenhet av systemutveckling av konsultation åt kunder inom privata och offentliga sektorn, såväl större som mindre organisationer.

Varför anlita Mcon?

Flexibilitet. Tack vare den lilla kärnan och ett stort nätverk av specialister kan vi arbeta flexibelt och nära våra kunder utan den tröghet som lätt uppstår bland de större konsultföretagen. Beslutsvägarna är korta, och vi är öppna för alla samarbetsformer.

Fullt engagemang och expertis. Vi satsar alltid helhjärtat. Vi kommer med kreativa idéer och är enkla att samarbeta med, och siktar alltid på att leverera något utöver det kunden förväntat sig.

Mer för pengarna. Vi kan leverera samma eller högre kvalitet på våra tjänster till ett lägre pris än våra större konkurrenter, tack vare en liten organisation med låga kringkostnader.
webbutvecklare


 

Kontakta Mcon

Telefon:0413 - 210 54
Adress:Sjunnerup 111
243 93 Höör
E-post:info@m-con.se