mcon

Webbutveckling / Hemsidor

Behöver ni en ny hemsida, eller förbättra den ni redan har? Har ni en webbplats som vuxit till sig och blivit besvärlig att underhålla, eller ett intranät som behöver kompletteras med nya funktioner? Detta är några exempel på områden där vi gärna hjälper er.

För att en hemsida ska bli framgångsrik är det många parametrar att tänka på:
  • Designen ska stämma med den profil man vill förmedla.
  • Besökare lätt ska hitta sidan från sökmotorerna (s.k. SEO-optimering).
  • Väl inne på sidan ska besökarna enkelt kunna navigera sig.
  • Sidan måste vara enkel att underhålla. Den som ansvarar för informationen ska inte behöva vara kunnig i webbutveckling för att hålla den aktuell.
  • Sidan måste fungera bra i de olika webbläsare och skärmar målgruppen använder.
  • Sidan måste kunna kompletteras med nya funktioner utan att byggas om från början.
En väl genomförd webblösning är enkel att räkna hem. Men har man förbisett en eller flera av punkterna ovan blir det lätt en förlustaffär oavsett vad man betalat för utvecklingen. Vi på Mcon har arbetat professionellt med webb sedan 1998 och vet därför hur man hanterar alla dessa krav. Vi har många färdiga lösningar som vi använder för att lösa problemen, vilket innebär att utvecklingstiden blir kort och kostnadsbesparande. Vi behärskar de flesta av de utbredda teknikerna inom webbutveckling: ASP, ASP.NET, PHP, XML, JavaScript m.fl. Med Mcon som leverantör riskerar ni aldrig att växa ur er webblösning.

Det finns många sätt att samarbeta med oss. Ni kan låta oss ta hand om hela projektet eller t.ex. ge oss en färdig design och låta oss bygga den tekniska delen.

Pris:
Varje projekt är unikt, och för att ge rätt pris inleder vi alltid med att tillsammans med er ta fram en specifikation för sidan, och ger därefter en offert på hela arbetet. När sidan väl är publicerad kan ni i regel utföra underhållet helt själva, men om ni önskar så kan vi som en extra trygghet även avtala om löpande underhåll därefter.

För förfrågan kontakta oss här >>
hemsida
 

Kontakta Mcon

Telefon:0413 - 210 54
Adress:Sjunnerup 111
243 93 Höör
E-post:info@m-con.se